Perşembe, Ocak 23, 2014

Ocak 2014'ün Dergi Kapakları

Yeni yılın yeni sayıları raflarda yerlerini aldılar bile(ne çok "yeni"lafı geçti yaa,şu yeni yıl sendromu'nu bir türlü üzerimden atamadım.)
Bakalım 2014'un ocak ayında kimler hangi dergiye kapak olmuş. 

Yine her zamanki gibi yerli kapaklardan başlıyalım.
InStyle Home dergisinin bu ayki sayısında Gülben Ergen var ve Instyle dergisinde Yasemin Allen. Seninle dergisinde Saba Tümer, All dergisinde Öykü Karayel, Elle dergisinde Didem Soydan, Cosmopolitan dergisinde Ayşe Hatun Önal ve Elele dergisinde ise Tülin Şahin var.

Yabancılardan ise Harper's Bazaar dergisinde Cate Blanchett, L'Officiel dergisinde Camille Rowe, Marie Claire dergisinde Julia Roberts ve Vogue dergisinde Emily DiDonato.

Yürtdışı dergileri
CéCi dergisi 20. yılını kutluyor ve bu özel sayı için kapak kızı olarak Girls' Generation(SNSD) grubunun lideri olan Taeyeon'nu tercih etmişler. Ayrıca dergi okuyucuları'nın karşısına 2 farklı kapakla çıkıyor.


Marie Claire dergisine baktığımızda:Jennifer LawrenceCharlotte Le BonSophie Ellis-Bextor, Reka Ebergenyi, Epres Panni, Lin Chi Ling, Daria Werbowy, Eglantina Zingg, Katy Perry, Flávia Alessandra, Natalie Portman ve Angela Lindvall.


Vogue dergisine baktığımızda karşımıza çıkan isimler: Natasha Poly, Joan Smalls, Karlie Kloss, Cate Blanchett, Patty Hou, Toni Garrn, Kangana Ranaut, Eva Herzigova, Sasha Luss, Irina Shayk, Anja Rubik ve Cara Delevingne.

Harper's Bazaar dergisinin kapaklarında: Linda Vojtová, Kasia Smutniak, Bai Baihe, Hanne Gaby Odiele, Si Tanwiboon, Valentina Zelyaeva, Lu Yan ve Christy Turlington.

Glamour dergisinin bu ayki İspanya & Meksika kapağında Allison Williams var. Diğer kapaklarda: Selena Gomez, Imogen Poots, Heather Marks ve Claire Danes.

Cosmopolitan dergisinin bir çok sayısında kapak kızı Jennifer Lopez, Diğer kapaklarda ise Lauren Conrad ve Andi Eigenmann var.

Elle dergisinin bu ayki kapaklarında: Lily Aldridge, Michelle Chen, Suki Waterhouse, Sonia Sui, Jelena Kovacic, Magdalena Mielcarz, Doutzen Kroes, Natalie Portman, Candice Swanepoel, Josephine Skriver, Masha Bacer ve  Kristine Frøset var.

Görüşmek üzere
ByE ByE

INSTAGRAM