Çarşamba, Mayıs 18, 2016

Toplu Nikah Töreni

Hafta sonu evlenen evlenene. Heleki bir düğün var aylardır magazin dünyasının dört gözle beklediği hatta didik didik kurcaladığı bir düğün. 
Artık herkes muradına erebilir 
Sonunda Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu evlendi.




Ama tabiki iş onların evlenmeleriyle bitmedi. Kim ne giymiş? gelinlik nasıldı? dekorasyonun detayları 
artık bunlarıda gelecek 3 ay konuşuruz.


Organizasyon A46 ait bu durumda gelinliğin Tuvanam tasarımı olması beni pek şaşırtmadı. Zaten gelinlik hakkında pek konuşmaya gerek yok zira Sinem gelinliği taşıyabilmiş pek eleştirilcek bir yanını bulamadım sadece biraz işlemesi olsaymış daha güzel olurmuş. Ama gelin çiçeğini sevmedim. Yeşil renk katsalarmış ve farklı çiçekler kulansalarmış çok daha güzel olurdu ki o zaman gelinliğiyle bir bütün olurdu. 
After Party deki çiçeği daha hoş ve o elbiseye uymuş

Gelelim konuklara.....
Acaba konuklar bu kadar rüküş giyinmek için çok uğraştılarmı. Yani çok ünlü düğünü gördükde bukadar rüküşünü bir arada hiç görmedik.
Konuklar arasında tek şık isim Zeynep Tosun elbisesiyle Şükran Ovalı ve en en en rüküş isim ise açık ara farkla Burçin Terzioğlu

Başak Dizerde Zeynep Tosun tercih etmiş ama yani bir stilistin böyle kötü giyinmesi akıl işi değil. Elbise gayat güzel ama bu düğün için hiç uygun değil.
Cansu Derede sanki gün geçtikçe batıyor gibi ne ekranlarda görüyoruz nede stilini konuşturuyor o boya posa yazık

Bergüzar Korelin elbisesi Raşit Bağzıbağlı tasarımı. Günlük hayatinda hoş giyinen Bergüzar malesef bizden yüksek puan alamadı. Bide Fahriye var Hande Can Yüce elbisesiyle yani ben o kadar popüler olsam bunumu giyerdim hiç yakışmamış. Ayrıca yüzlerce sponsor bulabilirken neden bu elbise. Bu kızın gelinliğini çok merak ediyorum. Hazır herkes evleniyor şu fahiyeyide aradan çıkartsak. 
Yasemin Özilhan'nın elbieside Nedret Taciroğlu tasarımı

Özge Özpirinçci havalı olayım derken yere çakılmış ki Neslişah Alkoçlar bu durumda ve rüküş konuklar sayesinde rüküş olmaktan kurtulmuş.

Geçelim bir başka düğüne

Kaan Yıldırım & Ezgi Eyüboğlu
Ezgi Eyüboğlu gelinlik konusunda tercihi Elie Saab olmuş. Yüz yapısı sayesinde bu tarz gelinlikle çok hoş olmuş

Ve hafta sonu bir başka düğünde sosyetedendi Cem Özsüer ve Lara Erzu'nun düğünü
Bak gelin hanımının çiçeği ne güzel uymus. Muhteşem degil ama diğerlerinden iyi. Gelinliği ise ben  pek kabarık gelinlik sevmem ama gelin güzel olmuş.

Bir başka düğün paylaşımına kadar bekar kalın




*Görseller internetten alıntıdır

INSTAGRAM